Bestelling en levering

Is het bestellen bij de Japanse keuken betrouwbaar?

Ja, het bestellen bij de Japanse keuken is betrouwbaar. Wij staan bij de Kamer van Koophandel als bedrijf ingeschreven met het KvK-nummer 74702645 en zijn gevestigd in Nederland.

Je kunt gemakkelijk betalen via veilige betaalmethoden zoals PayPal of door jouw persoonlijke bank via iDEAL.

Ook maken wij gebruik van McAfee SECURE die de gehele website beveiligt én is onze website gecertificeerd met een SSL-verbinding.

Wij willen graag een goede klantenrelatie opbouwen en zijn gericht op een uitstekende klantenservice.

Voor meer informatie over ons klik hier

Hoe bestel ik iets bij de Japanse keuken?

In drie eenvoudige stappen:

  1. Doe een product in je winkelwagentje en ga naar bestellen.
  2. Controleer en regel je bestelling. Zorg dat je alle nodige informatie correct invult (ook je huisnummer!).
  3. Rond af door te betalen. Dat kan met PayPal of iDEAL.

Wat is de levertijd?

* Door het thema COVID-19 is het internationale luchtvrachtverkeer zwaar belast, de levertijd is hierdoor vertraagd naar ~15 werkdagen.  Bedankt voor uw begrip!

De geschatte levertijd bedraagt 7-14 werkdagen inclusief verwerkingstijd*. 

De Japanse keuken werkt samen met vaste buitenlandse leveranciers en de bestellingen zullen direct vanaf daar verzonden worden naar het opgegeven adres.

Hierdoor kunnen wij erg besparen op opslag en transport kosten en onze messen  en andere producten zo goedkoop mogelijk aanbieden. Op deze manier kunnen we onze klanten een optimale service verlenen.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Wij maken gebruik van PostNL en zij zullen de bestelling afleveren op het opgegeven adres.

Wanneer een bestelling verschillende producten bevat, kan het voorkomen dat deze in meer dan één etappe geleverd worden.

Is het mogelijk mijn bestelling te volgen?

Ja, dat is mogelijk. Je ontvangt van ons een Track & Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL. Ook kun je de status van je bestelling zien op de track & trace pagina op onze site.

Klik hier om je bestelling te volgen.

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Voor kosten van retourneren zie pagina ruilen & retourneren. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd, ook is er geen minimale bestelwaarde nodig.

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren om.