Over de Japanse keuken

Allereerst welkom op onze webshop en wat leuk dat je interesse toont in de Japanse keuken. 'De Japanse keuken' is begin 2019 opgericht en levert al jouw favoriete Japanse producten in Nederland en België!

Na meerdere reizen te hebben gemaakt in Japan, hebben wij zelf kunnen ervaren hoe sterk de Japanse keuken centraal staat in hun cultuur. Op elke hoek van de straat kan je sushi of Japanse noedels 'ramen' bestellen. Niet gek dat van oudsher in de Japanse keuken gewerkt wordt met de scherpste messen en de beste slijptechnieken om de beste prestaties in hun keuken te behalen. 

Vanuit onze passie zijn wij deze webshop begonnen met als missie om voortdurend te zoeken naar mooie, kwaliteit én vooral ook betaalbare Japanse messen en wetstenen. Vooral met dat laatste willen wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrentie, omdat wij geloven dat Japanse stijl messen geen 150 tot 300 euro hoeven te kosten. Om met onze webshop hierop te concurreren hanteren wij een strategie waarbij wij onze geteste producten vanuit onze leveranciers naar onze klanten versturen, wat heeft geresulteerd in de scherpe prijs die wij u kunnen bieden. 

Wij doen er alles aan om telkens onze collectie te vernieuwen en/of uit te breiden met nieuwe producten uit de Japanse keuken. Hierdoor verandert er veel op onze site, houd deze dus goed in de gaten!